Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/39/172039/stockholmconsort.se/public_html/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar.php/lang/the-events-calendar-sv_SE.mo) is not within the allowed path(s): (/storage/content/39/172039/stockholmconsort.se/:/storage/configuration/wrappers/39/172039/stockholmconsort.se/) in /storage/content/39/172039/stockholmconsort.se/public_html/wp-includes/l10n.php on line 584 Om kören – Stockholm Consort

Det här är Stockholm Consort

Stockholm Consort som startades ursprungligen som en damkör 2012 av Lars Åke Levin som också leder kören. Idag är det en blandad kör med 26 medlemmar.

Vi har en blandad repertoar med musik från olika världsdelar och tidsepoker, med tyngdpunkt på europeiskt 1900-tal. Gå gärna till sidan lyssna för att lyssna till några ljudklipp på oss.

Stockholm Consort uppträder både på konserter och andra evenemang, som julfester, gudstjänster och jubileum.

Vi repeterar på måndagar varje vecka i Sollentuna. Om du är intresserad att sjunga med oss, gå till kontaktsidan för mer information.

Lars Åke Levin

Lars Åke Levin, är musikalisk ledare och dirigent för Stockholm Consort.

De senaste 26 åren har han arbetat som körledare och adjunkt i ensembleledning på Kungliga Musikhögskolan (KMH) i Stockholm. Lars Åke arbetar även som gästdirigent på flera platser i Sverige, Europa, Västindien och Asien.

Lars Åke har även ett stort intresse för ungdomars intresse i att uppträda och sjunga och har startat upp och drivit avancerade musikskolor från grundskolan ända upp till högskolenivå.